Test Your Skills 1 – Cursuri luna Iulie

Home | events | Test Your Skills 1 – Cursuri luna Iulie
Test Your Skills 1 – Cursuri luna Iulie

În luna iulie Reborn Dance Studio a organizat programul cursurilor de street dance în așa fel încât toată lumea să fie prezentă la cursuri, dar și să profite de vacanță. Astfel în perioada 11 – 22 iulie s-a desfășurat o serie de cursuri zilnice, iar din 23 iulie până pe 10 august toți membrii Reborn sunt în vacanță.

La finalul acestor cursuri intensive am organizat un mic test/concurs “TEST YOUR SKILLS 1”, în cadrul căruia fiecare membru a trecut prin 3 probe.

Proba 1: MEDIA NOTELOR – în decursul celor 2 săptămâni de antrenamente intensive fiecare cursant a primit note în carnetul lor de elev pe diferiți pași sau exerciții pe care instructorii lor i-au predat. La final s-a făcut media notelor.

Proba 2: BILEȚELUL PRACTIC – în ultima zi, fiecare membru a fiecărei grupa a extras câte un bilețel pe care erau scriși 5 dansuri/pași/freez-uri pe care trebuia să îi reproducă pe muzică. Pe fiecare pas în parte au primit câte o notă, iar la final s-a făcut media lor.

Proba 3: CYPHER – fiecare membru Reborn a intrat în cerc și a dansat freestyle pe diferite stiluri de dans, unde au primit o notă.

MEDIA FINALĂ: s-a calculat ținând cont de cele 3 probe: Proba 1 + Proba 2 + Proba 3 : 3. La grupa 1 și grupa 3 s-a ținut cont și de prezența la antrenamente, astfel pentru fiecare absență s-a scăzut -,025 pcte.

Toți cursanții au primit dulciuri și înghețată, însă primii 3 câștigători de la fiecare grupă au fost premiați cu dulciuri, un nou vocabular, căști sau abonamente gratuite timp de o lună la cursurile de street dance.

PREMIUL SPECIAL – pentru primii 5 participanți cu media cea mai mare din fiecare grupă au primit șansa de a dansa într-un nou videoclip marca Reborn, în luna August.

 

Câștigătorii TEST YOUR SKILLS 1: Castigatorii Test Your Skills 1:

COLAJGrupa 1 ——
Locul 1 – Flueras Diana – Media 9.70
Locul 2 – Filipoi Patricia – 9.62
Locul 3 – Flueras Andreea – 9.44


Grupa 2——-
Locul 1 – Trif Nicol – Media 9.70
Locul 2 – Mare Maria 9.32
Locul 3 – Repasi Denisa 9.25


Grupa 3——–
Locul 1 – Ciurdarean Iulia – Media 9.68
Locul 2 – Archiudean Camelia – 9.55
Locul 3 – Draghici Vlad – 9.42

 

REZULTATE GENERALE:

Rezultate Grupa 3 - Dora

 

Rezultate Grupa 2 - Iulik

Rezultate Grupa 3 - Dora

Felicitări tuturor participanților pentru implicare, dăruire și rezultatele bune obținute.

Ne revedem din 11 august la o nouă serie de cursuri intensive și un nou concurs TEST YOUR SKILLS 2.

Reborn Dance Studio vă dorește o vacanță frumoasă și dansabilă!

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.