Reborn, caută sponsori pentru a putea participa la Campionatul Mondial de Hip Hop din Italia

Home | events | Reborn, caută sponsori pentru a putea participa la Campionatul Mondial de Hip Hop din Italia
Reborn, caută sponsori pentru a putea participa la Campionatul Mondial de Hip Hop din Italia

Reborn Dance Studio Bistriţa, care a obţinut şapte premii la C.N de Hip Hop de la Oradea, s-a calificat la Campionatul Mondial din Italia, dar se confruntă din nou cu problema costurilor de participare. Singura şansă a dansatorilor de a strânge banii necesari este din donaţii şi/sau sponsorizările celor care vor să îi ajute.

Echipa Reborn a participat la Campionatul Naţional de Hip Hop “IDO”, care s-a desfăşurat la Oradea, la 7 categorii cu un număr de 47 de persoane şi s-au întors acasă tot cu 7 premii și cu șansa de a reprezenta Bistrița și România la Campionatele Mondiale de Hip Hop din Rimini, Italia în luna octombrie a acestui an, cu 25 de membrii dansatori.

Pentru a-şi putea îndeplini visul, au nevoie de aproximativ 7.000 de euro, o sumă care include: transport, cazare, masă şi taxa de participare. Singura lor şansă de a strânge aceşti bani este din donaţiile sau sponsorizările celor care cred în visul lor şi vor să ajute la dezvoltarea acestor tineri talentaţi.

Cei care vor să îi sprijine pe dansatori pot să îi contacteze la adresa dora@streetdancebistrita.ro, tel: 0756.956.774, sau să vireze direct bani în contul deschis la Banca Transilvania: Asociaţia Reborn – cont IBAN: RO36BTRLRONCRT0239941701.

DSC_0705 DSC_0720 DSC_0695 DSC_0731 DSC_0687DSC_0713

Leave a Reply

Your email address will not be published.