LIVE Cupa Școlilor la Street Dance

Home | events | CSSD | LIVE Cupa Școlilor la Street Dance
LIVE Cupa Școlilor la Street Dance

În data de 4 aprilie 2015 începând cu ora 16:00, odată cu începerea concursului, conform statistici USTREAM au fost un număr de aproximativ 1323 de persoane care au vizualizat online Cupa Școlilor la Street Dance.

Vă mulțumim că a-ți fost alături de noi prin transmisia live a evenimentului Cupa Școlilor la Street Dance. Ne cerem scuze pentru eventualele probleme tehnice.

De la an la an, evenimentul Cupa Școlilor la Street Dance a crescut, s-a dezvoltat, a atras tot mai multe școli și licee, tot mai mulți copii talentați precum și un public tot mai numeros. Continuând tradiția, anul acesta am făcut încă un pas înainte. Pentru toți susținătorii și familiile celor care au venit la Marea Finală Națională de la Bistrița, din cele 17 orașe: Bistrița, Sângeorz Băi, Baia Mare, Satu Mare, Botoșani, Dorohoi, Câmpia Turzii, Târgu Mureș, Reghin, Tritenii de Jos, Brașov, Codlea, Vaslui, București, Constanța, Tuzla și Eforie Sud, Reborn Dance Studio a transmis LIVE Cupa Școlilor la Street Dance pe site-ul nostru www.rebornbistrita.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.