Amiral C4C a ridicat în picioare publicul de la Cupa Şcolilor la Street Dance

Home | events | CSSD | Amiral C4C a ridicat în picioare publicul de la Cupa Şcolilor la Street Dance
Amiral C4C a ridicat în picioare publicul de la Cupa Şcolilor la Street Dance
Aşa cum am obişnuit publicul Cupei Şcolilor la Street Dance (CSSD), evoluând la nivelul suprizelor an de an, nu ne-am lăsat nici în această finală, artistul serii fiind, de această dată, unul de nivel internațional – ritmurile dacehall şi raggae au răsunat în Sala Polivalentă – protagonist ADMIRAL C4C!
Câştigător al titlului “International Reagge Dancehall”, nigerianul Amiral C4C nu s-a dezis nici la CSSD de titlul de artist de top. A reuşit să mobilizeze sute de tineri să danseze şi să se simtă bine pe ritmurile muzicii care a răsunat în această seară la Sala polivalentă.

Înainte de premierea de la ediţia a VII-a a Cupei Liceelor la Street Dance a avut loc un spectacol susţinut de Amiral C4C, invitat special pentru această competiţie.

Extrem de prietenos şi bine dispus, africanul a reuşit încă de la primele ritmuri cântate să ridice sala în picioare şi să aducă dansatorii pe ring.

Show-ul a fost unul de excepţie, iar publicul prezent s-a distrat de minune ascultând muzica dată la maxim. Amiral C4C a reuşit să o aducă pe ring chiar şi pe Simona Mereu, iniţiatoarea stilului de dans raggajam în România, care i-a uimit pe cei din sală cu câteva mişcări de dans.

Amiral C4C a antrenat publicl prezent chiar şi să cânte, iar spectatorii nu s-au dat în lături la provocarea artistului.

IMG_5069 IMG_7098 IMG_7064 IMG_7071 IMG_7086 IMG_7103 IMG_3762 IMG_3790 IMG_3808 IMG_3810 IMG_3824 IMG_3743

Click mai jos pe Watch on Vimeo pentru video:

VIDEO noul HIT Admiral C4C

Leave a Reply

Your email address will not be published.