Despre noi

Şcoala de dans REBORN este o asociaţie de tineret care s-a înfiinţat în anul 2007, cu scopul de a oferi tinerilor oportunitatea de a-şi petrece timpul liber într-un mod plăcut, creativ şi sănătos. Aceasta pune la dispoziţia tinerilor cursuri de street dance și breakdance, care sunt predate de către instructori cu experienţă vastă pe domeniile respective, fiind singura şcoală de streetdance şi breakdance din județul Bistriţa – Năsăud.

Şcoala de dans REBORN susţine cultura streetdance-ului şi a breakdance-ului atât la nivel local cât şi naţional prin promovarea şi oragnizarea de diferite workshop-uri şi evenimente precum: Cupa Şcolilor la StreetDance, Dansul, Pasiune pentru Trup şi Suflet, Ziua Internaţională a Dansului, şi workshop-uri cu diferiţi intructori profesionişti naţionali, dar şi internaţionali.

Pe parcusul acestor 10 ani de experienţă în cadrul REBORN s-au format trupe de streetdance care au dus renumele şcolii la nivel naţional şi au reuşit să se facă cunoscuţi prin rezultatele pe care aceştia le-au obţinut la concursurile de mare anvergură din ţară și inclusiv să ducă numele de REBORN peste hotare la Campionate Mondiale.

Şcoala de dans REBORN susţine cultura fiecărui stil de dans atât la nivel local cât şi naţional prin promovarea şi oragnizarea de diferite workshop-uri şi evenimente precum: Cupa Şcolilor la StreetDance, Dansul, Pasiune pentru Trup şi Suflet, Ziua Internaţională a Dansului, Tabăra de streetdance Reborn Dance Camp şi workshop-uri cu diferiţi intructori profesionişti naţionali, dar şi internaţionali

Instructorii noștrii

Aceștia sunt instructorii Reborn Dance Studio care se ocupă de dezvoltarea și evoluția dansatorilor școlii de dans. Aceștia crează la antrenamente o atmosferă plăcută în care copiii se simt bine, se distrează, socializează, pe lângă faptul că dansează învață ce înseamnă o echipă.

 

Trupe

Tineri talentați, dornici de cunoștințe noi și ambițioși în tot ceea ce fac, așa se pot descrie în cateva cuvinte trupele Reborn Dance Studio. Pășesc cu pași timizi în prima zi de antrenamente, iar în scurt timp ajung sa ne uimească cu evoluția lor.