Dancehall Workshop cu Andrei Pandy

Home | events | Dancehall Workshop cu Andrei Pandy
Dancehall Workshop cu Andrei Pandy

Reborn Dance Studio a început anul 2016 în forță, astfel anunțăm primul eveniment din acest an “ Up and Gunning Vol.1 Dancehall Tour” cu Andrei Pandy.

După un an și jumătate de absență din țară, Pandy a revenit în România pentru o scurtă perioadă de timp, tocmai din Londra, capitala europeană a dancehall-ului. El este membru Frontline Crew (România), precum și membru Money Wheel (2014 Winners – Best Dancehall Group), Pandy are vaste cunoștințe în domeniu, concentrându-se pe foundation și pe dansurile originale în dancehall fără să neglijeze ceea ce reprezinta new school în ziua de azi. A participat la workshop-uri și tabere de dans în țări precum România, Polonia, Franța, UK alături de coregrafi de renume din Jamaica, SUA și Europa. De asemenea a predat în țări precum România, Polonia, Anglia și Olanda. Nu rata aceasta ocazie de a învăța despre cultura dancehall!

Astfel pe data de 8 ianuarie a fost la Bistrița și a împărtășit din experiența și pasiunea sa pentru dancehall, acumulate de-a lungul timpului, în călătoria lui prin Europa cursanților prezenți la workshop.

Locaţia: Sala de dans Reborn Bistriţa, str. Albert Berger nr.18 (în Piaţa Mică).

DSC_0043 DSC_0085 DSC_0124 DSC_0179 DSC_0181 DSC_0188

workshop-pandy

Video Workshop

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.