Cursuri Intensive de street dance si breakdance in luna AUGUST

Home | events | Cursuri Intensive de street dance si breakdance in luna AUGUST
Cursuri Intensive de street dance si breakdance in luna AUGUST

Reborn Dance Studio dă startul unei noi sesiuni de cursuri intensive de street dance şi breakdance. Acestea vor fi susţinute începând cu data de 8 August, timp de 2 sămptămâni astfel:

Săptămâna 1: perioada 8 – 12 august (Luni – Vineri)

Săptămâna 2: perioada 16 – 19 august (Marți – Vineri)

Ora:

– 12:30- 14:00 – cursurile de street dance;

– 17:30 la 19:00 – cursurile de breakdance.

Locație:  Str. Alebert Berger nr.18 (în Piața Mică, vizavi de Pub Corso Cafe, etaj.1).

Abonament: 60 lei/pentru cele 2 săptămâni de cursuri.

 

ÎNDRĂZNEȘTE | IMPLICĂTE | TRĂIEȘTE

Ai nevoie de puțin curaj, haine lejere, încălțăminte sport și totul capătă o altă formă, o formă care îţi va colora viața, vei fi mai plin de energie, mai pozitiv și cu o atitudine nouă.

Odată ajuns în sala de dans vei socializa și te vei distra cu colegii de curs, acomodarea se va face foarte usor și după câteva sedințe te vei simții ca acasă, practic REBORN va fi cea de-a doua familie a ta.

Pe măsură ce vei câștiga experiență și vei învăța să-ți exprimi sentimentele prin dans, vei avea oportunitatea de a participa la nenumărate spectacole, videoclipuri, emisiuni TV, dar și concursuri naționale cât și internaționale, unde vei avea ocazia să te afirmi.

“Scena, competiția, munca, deznădejdea, aplauzele și succesul au fost și vor fi ca un abecedar practic pentru formarea noastră. E o metodă mai puțin dură de a lua pe piept toate problemele dintr-o viață”, echipa Reborn.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.